Klantenservice

De Verhalenwinkel is geen gewone kinderboekenwinkel, maar een laagdrempelige organisatie opererend vanuit Gouda. Leverancier van bijzondere kinderboeken voor de kinderopvang branche en voor de particuliere liefhebber. Daarnaast verzorgen wij lezingen en presentaties voor een ouder- of informatieavond binnen kinderopvang organisaties.

Laagdrempelig omdat wij veel op-maat activiteiten verzorgen en dit vraagt van De Verhalenwinkel een flexibele houding. Hierdoor is veel mogelijk, en zijn we in de voorwaarden van levering afhankelijk van de levering van de uitgeverijen en de distributie.

Speciale wensen voor boekenpakketten voor de kinderopvang

Het is mogelijk om via de mail een lijst door te geven zodat wij een op-maat pakket kinderboeken voor jullie kunnen samenstellen. Hierbij is het van belang om de volgende zaken te noemen:

  • voor welke groep (baby- of peutergroep…etc)
  • voor welk budget per groep of totaal
  • eventueel extra wensen/eisen (kijkboeken, educatieve- of doeboeken, sprookjes, kartonboekjes…etc)

Retourneren

Toch niet tevreden? Stuur eerst even een mail dan overleggen we even.

Natuurlijk mag je het boek binnen 2 weken terug naar De Verhalenwinkel sturen, dit is op eigen kosten. Zorg dat het boek in nieuwstaat is en goed verpakt is en bewaar het bonnetje van de verzending als bewijs.  Zodra we het boek ontvangen hebben storten we je geld weer terug op je rekening.

Iets beschadigd aangekomen? Dan mag je het boek natuurlijk terug sturen op onze kosten. Als we het boek binnen hebben, storten we de gemaakte portokosten terug op je rekening. Wij sturen je zo snel mogelijk een ander exemplaar.

Levertijd en bezorging

We doen ontzettend ons best de mooie boeken zo spoedig mogelijk te verzenden. Doorgaans zal dit tussen de 3-5 dagen zijn. Wij zijn afhankelijk van de distributie van het Centraal Boekhuis, hierdoor kan het zijn dat het boek onverhoopt uitverkocht of tijdelijk niet leverbaar is, dan komt het boek in herdruk en is op dat moment niet direct leverbaar. We proberen deze informatie vanzelfsprekend zo actueel mogelijk te houden op onze website, helaas grijpen wij ook weleens mis. Mocht dit gebeuren dan zoeken wij direct contact met je.

We versturen de boeken via Post Nl.

Levering binnen Nederland: voor alle bestellingen vanaf € 30,- geldt: gratis verzending. Voor de kinderopvang branche gelden andere voorwaarden!
Voor bestellingen tot € 30,- vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.
Afhalen in Gouda (concept-store Kersvers, Lange Groenendaal 66) is altijd gratis.

NB voor grote bestellingen (meerdere dozen) voor de kinderopvangbranche worden afwijkende verzendkosten gerekend, hierover wordt vooraf gecommuniceerd.

Bestellingen via de pakketservice van PostNL worden 2 keer aangeboden. Allebei de keren niet thuis? Dan laat PostNL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende drie weken) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen. De Verhalenwinkel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet tijdig bezorgen door PostNL.

Veilig betalen

Je kan bij ons betalen via Ideal, dit is een veelgebruikte en veilig manier van betalen.

Samenwerking

Wil je graag de mooie kinderboeken van De Verhalenwinkel verkopen in jouw winkel (concept-store, museumwinkel, speelgoedzaak, kinderkledingzaak of iets dergelijks)? Stuur ons een mailtje dan praten we graag verder en bespreken we de mogelijkheden.

BOEK VAN DE MAAND

De Vos en de Ster

Een sprookjesachtig vormgegeven fabel…hier word je even stil van…

………. Lees meer >

De Vos en de ster-De Verhalenwinkel