Kinderopvang en De Verhalenwinkel

Hoe werkt De Verhalenwinkel voor de kinderopvang?

De Verhalenwinkel  is er voor het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, de BSO of voor de school.

Wil je graag op je groep een verzorgde en complete boekenkast vol met kwaliteitsboeken die bovendien origineel en goed bruikbaar zijn? Maar heb jij of je medewerkers geen tijd en ontbreekt het hen aan voldoende kennis? Ik kan je helpen!

Ik kom langs om de huidige boekencollectie op de groep te bekijken en eventueel op te schonen. Vervolgens breng ik de collectie in kaart en samen met de medewerkers op de groep kom ik tot een advies. Dit advies ontvang je per e-mail en daarbij suggesties voor nieuwe titels. Het is dan mogelijk de boeken direct bij mij, of via de webwinkel  te bestellen.

Voordelen Reizende Verhalenwinkel voor jouw opvang:

  • Een opgeschoonde boekenkast en inzicht in de huidige collecties
  • Een advies voor nieuw aan te schaffen boeken, mede op basis van de behoefte van de medewerkers
  • Snel aangeleverd via PostNL
  • Boeken kunnen tevens via de online webwinkel worden besteld
  • Ik kom na 1 jaar terug om te evalueren en de behoefte te peilen
  • Eventueel een toelichting/presentatie aan de medewerkers van de groep of een presentatie tijdens een ouderavond

Heb je zelf al de inventarisatie gedaan ? Geen probleem, ik kan je verder helpen bij het uitzoeken, adviseren en aanschaffen van de nieuwe boeken. Bovendien kom ik na één jaar weer langs, zodat de boekenkast altijd up-to-date is. Hoef jij nergens meer aan te denken, wel zo handig!

Ouderavond

De Verhalenwinkel geeft ook presentaties, workshops of lezingen (leesbevordering) voor de kinderopvang, dit in combinatie met een pop-up kinderboekwinkel vormt een mooie invulling voor een ouderavond.

Voor het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een aanvraag voor een presentatie(op een ouderavond) of voor het opvragen van meer informatie of een offerte?  Klik dan hier.

Inrichten van een boekenkast op nieuwe locaties of groepen

De Reizende Verhalenwinkel kan ook een  compleet nieuwe boekencollectie verzorgen voor een nieuw te openen groep of locatie. Ik zorg voor een mooie en gevarieerde collectie waar in alle behoefte kan worden voorzien.
Online bestellen
Ieder kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO of school kan online bij De Verhalenwinkel hun boeken bestellen via de webwinkel Je hebt de mogelijkheid om op thema, leeftijd en budget boeken te bestellen via verschillende filters.

 

BOEK VAN DE MAAND

De Vos en de Ster

Een sprookjesachtig vormgegeven fabel…hier word je even stil van…

………. Lees meer >

De Vos en de ster-De Verhalenwinkel