De Verhalenwinkel

Wat doet de Verhalenwinkel?

De Verhalenwinkel is na ruim 10 jaar een expert te noemen op het gebied van leesbevordering. Gericht op kinderen van 3 t/m 12 jaar oud binnen de kinderopvang en het primair onderwijs. Wij werken vanuit overtuiging en passie voor het kinderboek., deze zetten wij dan ook centraal in al onze producten en diensten. En wij zijn er voor de pedagogisch medewerker en de leerkracht.

Mocht je in contact willen treden met De Verhalenwinkel, stuur gerust een mailtje

Leren en doen

Wij bieden workshops aan op het gebied van voorlezen en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook complete en kant-en -klare lespakketten waarbij het kinderboek centraal staat. Hiermee kun je direct aan de slag op je groep.

Werkwijze

Plezier en passie zijn onze kernwaarden. Dit vind je terug in onze producten en in onze visie. Plezier en passie heb je namelijk nodig om bij kinderen het vuurtje aan te steken en zo de liefde voor boeken en lezen aan te wakkeren. Als dit lukt, worden ze niet alleen lezers, maar blijven ze dit ook voor de rest van hun leven!

Meer over mij

Vanuit een persoonlijke liefde en passie voor het kinderboek is het idee ontsproten om tien jaar geleden een onderneming op te zetten die zich puur richt op leesbevordering voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, met als uitgangspunt een duurzame oplossing te kunnen bieden voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Na het behalen van mijn Master Kunsteducatie aan de HKU en de nascholing ‘kinderen als cultuurmakers’ is de workshop ‘Verhalen komen tot leven’ en de lessenreeksen ‘ Lezen is een KUNST’ een feit en al een bewezen succes!

Merel van der Ham

BOEK VAN DE MAAND

De Vos en de Ster

Een sprookjesachtig vormgegeven fabel…hier word je even stil van…

………. Lees meer >

De Vos en de ster-De Verhalenwinkel