De Verhalenwinkel, werk in uitvoering….

Wat doet de Verhalenwinkel?

De Verhalenwinkel zit momenteel in een transitie fase. Op dit moment werken we aan verdieping van kennis en kunde zodat we in de nabije toekomst weer diensten kunnen leveren op het gebied van leesbevordering, leeseducatie en jeugdliteratuur. Zodra dit een vaste vorm krijgt zullen we jullie hierover berichten op onze website.

Mocht je in contact willen treden met De Verhalenwinkel, stuur gerust een mailtje .

Wie is De Verhalenwinkel?

Ik ben Merel van der Ham en ben gek op kinderboeken. Zelfs toen ik nog geen kinderen had, kocht ik ze. Keer op keer kon ik mijzelf verliezen in de fantasievolle verhalen, de bijzondere illustraties en de mogelijkheid om weg te dromen en te verdwijnen in de boeken.  Toen de mogelijkheid zich aandiende, heb ik de sprong gewaagd: van mijn passie mijn beroep maken. De Verhalenwinkel was geboren!

Dit is inmiddels alweer enige jaren geleden. De Verhalenwinkel heeft enthousiaste afnemers gevonden in de kinderopvang. Door middel van presentaties leesbevordering en verkoop van kinderboeken aan bedrijven en particulieren is er een mooi netwerk ontstaan en zijn er inspirerende dingen gebeurt. Vele mooie en bijzondere kinderboeken hebben de weg naar de kinderen en hun voorlezers gevonden, daar zijn wij erg blij om!  Maar nu is het tijd voor wat anders. Deze tijd waarin het gebrek aan enthousiaste lezertjes steeds groter lijkt te worden denken wij hierin iets te kunnen betekenen. De motivatie om het verschil te kunnen maken is groot en het voelt goed om een wezenlijk onderdeel te kunnen worden van de leesomgeving van een kind.

 

Merel van der Ham

 

BOEK VAN DE MAAND

De Vos en de Ster

Een sprookjesachtig vormgegeven fabel…hier word je even stil van…

………. Lees meer >

De Vos en de ster-De Verhalenwinkel